Tuzla dobila najmoderniju prodavnicu auto dijelova

AM Grupacija koja već godinama donosi osmijeh na lice mnogim automehaničarima u BiH, Srbiji i Makedoniji, odlučila je svoj asortiman proširiti i na naše područje. S obzirom da je Tuzlanski kanton najmnogoljudniji u Federaciji BiH, ova grupacija je odlučila u Tuzli otvoriti jednu od najsavremenijih prodavnica auto dijelova.

Edukativno – zabavna manifestacija, koja je održana u Tuzli, upriličena je povodom otvaranja firme Auto Parts, četvrte članice AM Grupacije, koja posluje u tri države (Bosna i Hercegovina, Srbija i Makedonija), postoji već 14 godina i bilježi konstantane pozitivne poslovne rezultate. Poslovnica u Tuzli je prva u nizu poslovnica, koje AM Grupacije planira otvoriti u BiH.
U regionu smo poznati po organizovanju ovakvih edukativnih manifestacija, gdje smo u Kristalnoj dvorani hotela Tuzla, 21.09.2013. godine, okupili naše poslovne partnere, nezavisne autoservisere i automehaničare sa područja općine Tuzla. Zajedno smo se upoznali sa novostima iz svijeta industrije auto dijelova, kroz niz certifikovanih prezentacija, koje su držali naši dobavljači. Ugostili smo predstavnike njemačkih firmi febi, Bilstein i Blue Print, kao i predstavnike firmi Mapco i Federal Mogul iz Italije, te Elf iz Francuske.
Našim sadašnjim i budućim komitentima, dodijeljen je veliki broj vrijednih nagrada, a gost iznenađenja, koji nas je uveseljavao cijele večeri, bio je poznati glumac Branko Babović, alias Đuro Palica.

 

Podijeli ovaj članak