“KUPUJTE IZ PRVE RUKE 2019” – 6. kućni sajam auto dijelova, servisne i prateće opreme

[vc_row][vc_column][vc_column_text]U nastavku pogledajte fotografije i video, koji prenose dio atmosfere sa našeg 6. po redu kućnog sajma auto dijelova, servisne prateće opreme “KUPUJTE IZ PRVE RUKE”, koji je 2. i 3. marta 2019. održan u Banjaluci.

Riječ je o jedinom specijalizovanom sajmu ovakve vrste u našoj zemlji, a okupio je 50 izlagača iz 18 zemalja. (Njemačke, Italije, Holandije, Francuske, Poljske, USA, Japana, Belgije, Slovačke, Austrije, Španije, Ujedinjenog Kraljevstva, Danske, Italije, Brazila, Srbije, Bugarske i Bosne i Hercegovine). Kroz dva dana trajanja, sajam je posjetilo 1800 profesionalnih kupaca, klijenata preduzeća Auto Milovanović i Auto Parts, koji su ujedno i predstavnici AM Grupacije za BiH.

Vlasnici prodavnica auto dijelova, auto serviseri i mehaničari su u direktnom kontaktu sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima rezervnih auto dijelova u aftermarketu, imali priliku da unaprijede svoje znanje, a sve u cilju kvalitetnijeg poslovanja.

Kao i do sada, zajedno sa svojim gostima, firma Auto Milovanović je prikupila finansijska sredstava u iznosu od 10000,00 KM, koja su donirana za liječenje osmomjesečnih blizanaca Ammara i Davuda Derviševića iz Bihaća.

 

[g-gallery gid=”4541”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Podijeli ovaj članak