CIAK STARTER TRACTOR Profi

Jedinstveni kapacitet od 110Ah i 1000A pokretačke snage!

CIAK Starter Tractor Profi je jedinstveni akumulator specijalno razvijen i prilagođen upravo najrazvijenijoj upotrebi na poljoprivrednim mašinama. Akumulator bez prave konkurencije na tržištu i u specijalnoj ponudi namjenski za poljoprivredna vozila i mašine.

Prvo mjesto po važnosti među poljoprivrednim mašinama pripada traktoru jer je on osnovna pogonska i vučna mašina tokom poljoprivrednih radova. Upravo zbog te važnosti, ali i njegove cijene potrebno mu je posvetiti posebnu pažnju u smislu održavanja i pravilnog rukovanja jer će se jedino tako osigurati njegova pouzdanost, funkcionalnost i trajnost.

CIAK Starter Tractor Profi  je jedinstveni akumulator specijalno razvijen i prilagođen upravo najzahtjevnijoj upotrebi na poljoprivrednim mašinama. Jedinstvenog kapaciteta od 110 Ah i izuzetne pokretačke snage od 1000 A, CIAK STARTER Tractor Profi akumulator je bez prave konkurencije na tržištu u specijalnoj ponudi za namjenski poljoprivredna vozila i mašine.

Posebnost ovog modela je što CIAK Starter Tractor Profi svu inovativnu tehnologiju i izuzetnu snagu i kapacitet ima u standardnim dimenzijama akumulatora od 100 Ah.

CIAK STARTER TRACTOR Profi

Partner za siguran start!

Velika snaga i kapacitet

Inovativna tehnologija

Visoka pouzdanost

Funkcionalnost

Dugotrajnost

Profesionalac među poljoprivrednim akumulatorima!

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas sada na naš besplatan broj 0800 51 053 jer Vaše vozilo zaslužuje najbolju brigu tokom zime.

Omogućena je i kupovina na 4 RATE za radnike preduzeća sa kojima imamo potpisan Ugovor.